Kniha návštěv

Datum 17.02.2009

Vložil Terka

Titulek Re: DVD

Odpovědět

Proc to porad resite?Ja stejne do Fiesty nedojela!!!A navic jde jen o ryby,ne?a Svatka je normalni!!!!Panove vy jste horsi jak zenske!!Proste drbny!!!

Datum 17.02.2009

Vložil peca

Titulek Re: Re: DVD

Odpovědět

To je jen sranda at máme co psát

Datum 18.02.2009

Vložil Terka

Titulek Re: Re: Re: DVD

Odpovědět

Ja vim ze je to sranda!!!Chudak Ladik ten to bude mit hodne dlouho na taliři, jinak jak se kluci mate???Terka

Datum 13.02.2009

Vložil neča

Titulek dvd 2009

Odpovědět

ne tak sem se upsal je to dvd 2008 .2009 to teprfv bude mazec a hlavne ti gyganti kluci maj letos neco v zaloze!!!že lbb?!!!!

Datum 13.02.2009

Vložil lada studnička

Titulek Re: dvd 2009

Odpovědět

Nečo ty draku, hodně jsi mě potěšil fakt dík, byla to celkem piplačka to zestříhat, ale myslím že to stálo za to. A to se mě podařilo včera vylepšit ty přechody už se to tak netřese ten obraz. Je pravda že těsně po závodě sem přísahal že už nikdy více,ale víš jak okoupeš se vyspíš se a za dva dny už je zas nuda a jel bys na ryby.Musím se přiznat že při stříhání maratonu už sem se v duchu těšil na další ročník.Prostě nikdy neříkej nikdy. Byl to fakt mazec ty první tři dny a myslím si že kdyby bylo krásně tak by jsme na to tak nevzpomínali byl to fakt adrenalin!!!!

Datum 15.02.2009

Vložil peca

Titulek Re: dvd 2009

Odpovědět

Neči o tom ani nepochybuj

Datum 13.02.2009

Vložil nača

Titulek dvd 2009

Odpovědět

nazdar ladiku tak sem se koukal n to dvd a nema slov proto pišu sem at to všeci vědí!!si proste machr smekam klobouk (ja spíš šiltovku) proste zase povedenej kousek super zabery zdolavaček,sranda jak vždycky, ale co mě dostalo na maratonu2008 extremně extremní zavod!!tak jakt bylo dovopravdy ta zdolavačka s hudbou bomba!nebo keci kolem nemaj chybu sranda musí býť!ten malej pustil mazec prej pot pot a naše psychycká sila na konci no proste vjednom kuse sem se smal!!!!!!kdo ví ten ví!je to autentika zavodu!chce točit a točit pak je na co vzpomínat!!ješte že jseme takovy kameramaní (a hlavně ja) je tam toho povíc pak pokecame!!!letos to zopaknem ale na bednu vyšlápnem!!!!!!!!!!!lobobaits utočí!!!čau kluci(na chybky nehledte je to zprava ne libesbryf)

Datum 09.02.2009

Vložil hofi

Titulek pochvala

Odpovědět

Zdravim Vás. Dnes som si pozrel celú videogalériu. Pekne sa na to pozerá :-))) Len tak ďalej.

Datum 13.02.2009

Vložil lada studnička

Titulek Re: pochvala

Odpovědět

Hofi jsme rádi, že se ti to líbilo údajně budeš letos taky závodit tak se určitě potkáme a můžeme pokecat o potápění a kaprech čau.

Datum 08.02.2009

Vložil JCHP ŠPK

Titulek Ládíkovi

Odpovědět

Ahoj Ladiku,jak probíhá výroba DVDčka 2008? A nevíš proč sem nejdou dávat nějaký fotky do těchto diskuzí? Zdravím Pecu,Ferdu a Onďase!!!!!!!!!! Jura